Toepassingen

Toiletruimte

Wilt u de wanden van uw toilet ook een trendy en eigentijdse uitstraling geven?

Aan het kleinste kamertje van het huis wordt vaak niet veel aandacht aan wordt besteed. Ten onrechte en des te fraaier, als je het juist wel doet. Zowel voor de vloer als de muren kan uit verschillende soorten tinten worden gekozen, zodat het toilet een robuuste, maar prettige sfeer krijgt.

toepassingtoilet
 

Badkamer

afb 11

Een droombadkamer moet natuurlijk smaakvol, praktisch en hygiënisch zijn. Waar tegels namelijk beschikken over voegen waarin vuil en vervelende schimmels zich in kunnen nestelen, is dit bij beton ciré niet het geval. Steeds vaker kiezen mensen voor beton ciré, omdat het zorgt voor een luxe tintje en een unieke, naadloze en schone uitstraling.

 

Keuken

Beton ciré is verre van koel en industrieel, maar eerder stijlvol, warm en trendy. Zo ook voor de keuken, steeds meer de centrale plek in huis. Kies je voor een keuken en aanrechtblad van beton ciré, dan ga je voor eigentijds met een verrassend weelderig aanzien. Mogelijkheden te over en zo worden jouw wensen werkelijkheid.

afb 7
 

Vloeren

vloer

Door vloeren af te werken met het natuurgetrouwe en bijzondere sfeer van beton ciré, benadruk je de robuuste en strakke uitstraling van je interieur. De ondergrond heeft invloed op het uiteindelijke resultaat. Vandaar dat deze eerst wordt behandeld en worden er lagen aangebracht, welke na het schuren worden afgewerkt met een coating.

Heb je een andere ideeën in gedachten? Laat het ons weten en Rigter Beton Ciré biedt je een toepassing die bij jou past.